Biografie.

Welkom bij Rianne Visagie!
Sinds 2009 ben ik, Rianne Kieft - van der Werff, werkzaam als freelance Visagiste, Hair- en Fashionstylist, gevestigd in Almere. Ik ben 30 jaar en trotse moeder van 2 kids!
Ik ben werkzaam door heel Nederland. Reizen is geen probleem, dat is ook het leuke aan freelancen, steeds een andere locatie! Zo verzorg ik regelmatig opdrachten in Almere, Lelystad, Amsterdam, Zaandam, Het Gooi, Utrecht en Friesland.
De passie die ik heb voor mijn vak is er één die ik graag met u delen wil.

Na mijn middelbare school periode ben ik een 4-jarige modeopleiding gaan volgen. Met dit diploma op zak ben ik gaan werken als coupeuse op het naaiatelier van Flevo Dance Wear, waar ik 8 jaar lang danskostuums heb vervaardigd.
Na mijn modeopleiding ben ik de vakopleiding Visagie gaan volgen bij Mieke Petiet in Amsterdam en deze met succes afgerond. Ik werd genomineerd voor de Masterclass Gruppo Select. Deze ook met succes afgerond.
Tijdens mijn visagie opleiding ben ik als visagiste aan het werk gegaan bij parfumerie Douglas. Na 6 jaar gewerkt te hebben bij parfumerie Douglas, werk ik momenteel freelance met mijn eigen bedrijf genaamd ''Rianne Visagie''.
Binnen Douglas heb ik meerdere aanvullende specialistische trainingen gevolgd op het gebied van huidverzorging, hairdesign en visagie.
Sinds begin 2018 geef ik ook visagie lessen op het MBO College in Hilversum.

Ik vind visagie een fascinerend vak waarmee je mensen er op hun allermooist kunt laten uitzien. Zonder overdreven lagen make-up aan te brengen, maar door precies de juiste make-up op de juiste plaats te gebruiken, kun je de mooie punten in het gezicht accentueren en minder mooie punten camoufleren voor een mooie natuurlijke make-up!

breitling navitimer replica