workshop

Workshops.
Tijdens de visagie workshop onder leiding van één of meerdere gediplomeerde visagisten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen!

Deze visagie workshop is geschikt voor iedereen die meer wil weten over visagie, of u nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Tijdens de workshop zal de visagist u laten zien dat zonder overdreven lagen make-up aan te brengen, maar door precies de juiste make-up op de juiste plaats te gebruiken, u de mooie punten in het gezicht kunt accentueren en minder mooie punten kunt camoufleren.

Theorie en praktijk komen aan bod in ongeveer 2,5 uur. Van een mooie transparante basis tot een stralende oogmake-up, lipstick of gloss? En niet vergeten de perfect gestylde wenkbrauw. Alle stappen worden voorgedaan om vervolgens onder begeleiding zelf aan de slag te gaan.

Bij deze workshop gaat de visagist uit van een stralende oogmake-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eye kan ook. U kunt de visagie workshop af stemmen op uw persoonlijke wensen. Desgewenst is de workshop ook uit te breiden met een fotoshoot naar wens!

De visagie workshop wordt gegeven op de door u gewenste locatie, vanaf minimaal 4 personen. Inclusief bruikleen materialen (producten, penselenset, spiegels etc.) Is de visagie workshop bij u thuis en bent u de gastvrouw? Dan krijgt u van Rianne Visagie een cadeautje!

Rianne Visagie verzorgt ook aangepaste make-up party’s voor jonge meiden!

Bent u enthousiast geworden over deze workshop en wilt u met vriendinnen, familie of collega’s aan de slag? Neem dan gerust contact op.